Madonna om Prodigy og Verve

Verst for han! Mener Madonna8 hun kommenterer det faktum at Liam Howlett i The Prodigy takka nei til å delta på hennes nye plate, «Ray Of Light». Til New Musical Express snakker hun om sitt forhold til rock-folket i The Prodigy og The Verve.

Det er ikke alle pop-stjerner som får pryde forsida på verdens største rockavis, men hvem sier nei til Madonna? Foruten Liam Howlett?

Umodne holdninger

Her er hva hun sier om Prodigy:

Han (Liam) veit ikke hva han gikk glipp av, og reaksjonen hans er typisk. Den bunner dels i at han er en gutt, dels at han nører opp under det elitistiske livssynet punkrockere og «undergrunnen» stadig sverger til; at det er farlig å bli assosiert med noe så avskyelig som en «pop-musiker». I mine øyne står de for svært umodne holdninger.

Det inntrufne har imidlertid ikke fått Madonna til å mislike The Prodigys musikk:

- Jeg elsker dem! La dem mene hva de vil om meg. De er The Prodigy, og det forventes at de skal si slike ting.

The Verve er MITT band!

Ryktene vil ha det til at Madonna ble nekta adgang til området bak scenen hos The Verve her om dagen. Madonna:

- Jeg var på vei til Verve-konserten, men så ble jeg dårlig. Ryktene sier at jeg ble nekta adgang, fordi jeg var for «berømt»? Typisk.

Til slutt blir hun spurt om hun ikke strengt tatt har hatt vanskelig for å forholde seg til rock hele sitt voksne liv?

-Jeg har alltid vært mer interessert i dance, funk, R&B, hiphop der ligger liksom min ekspertise men jeg vokste opp med Led Zeppelin, og det fins virkelig en masse rock jeg kan like.

- Jeg gikk amok da jeg første gang hørte Verve-albumet. Jeg spilte «Bitter Sweet Symphony» så ofte at jeg tror William Orbit (Madonnas produsent) spydde. Det gikk noen uker, så oppdaga alle andre dem og da holdt jeg bare ikke ut å høre på dem mer. Slik er det bestandig. Jeg liker et band, og så fort de blir virkelig populære tenker jeg: «Ush! Dette ville jeg ha helt for meg sjøl. The Verve er mitt band!»