Madonna på by'n

Bare forretninger, eller er Sonys musikksjef Tommy Mottola, Madonnas nye mann? Smilende og tydelig godt fornøyd koste de seg sammen på en av New York bedre restauranter.

For ikke mange ukene siden fikk Tommy Mottola skyven av en annen sangerinne. Mariah Carey var lei, og ville ut av ekteskapet med mannen som blir omtalt som musikkbransjens mektigste mann _ Sonysjef Tommy Mottola.

Mottola hentet madonna i hennes eksklusive leilighet i bydelen Central Park West, før reiste til restauranten «Ristorante Scalinatella» for en intim middag.

Om det er Mottola nye single status, som har fått Madonna til kaste øynene på musikksjefen skal være usagt. I amerikanske aviser har det tidligere vært spekulasjoner om de to, og at de lenge skal ha hatt et gode øye til hverandre.

- Bare business

Howard Rubenstein, Mottolas faste pressetalsmann, valgte i går å kommentere middagen mellom Madonna og Sony-sjefen:

- Det var en vanlig sosial middag mellom to gode venner. Dem er bare gode venner, insisterer Rubenstein.

Liz Rosenberg, som uttaler seg på vegen av Madonna svarer slik på spørsmålet om «the Material Girl» har funnet mannen i sitt liv:

- Tommy og Madonna er i samme bransje. Selvfølgelig har de mye å snakke sammen om.

Trenger hjelp

Selv om det skulle være kjærlighet mellom de to, er det heller ikke utenkelig at madonna trenger hjelp av Mottola, til å rydde opp med sin tidligere manager Freddy DeMann.

DeMann og Madonna skal ikke være på talefot, noe som byr på problemer når de driver et firma sammen.

Selskapet Maverick skal i følge New York Post være verdt om lag 200 millioner dollar - vel 1,5 milliarder kroner.

Over en bedre italiensk middag, er det vel ikke utenkelig at Madonna fikk både et og to gode råd fra Mottola, som blir regnet for å være pop-industriens mektigste mann.