Madonna på hindu-festival

Nygifte Madonna vil vaske vekk sine synder. Sted: En hindufestival i India.

Berømthetene valfarter til India for å kvitte seg med syndene sine sammen med 70 millioner andre hindutilhengere.

Madonna, Pierce Brosnan, Sharon Stone og Demi Moore er blant filmkjendisene som er ventet til byen Allahabad i Nord-India. Den 42 dager lange Maha Kumbh Mela-festivalen starter tirsdag og når høydepunktet 24. januar da mer enn 30 millioner mennesker kan komme til å vaske vekk syndene der de to elvene Ganges og Yamuna møtes.

Det er avisen Times of India som melder om Madonnas og andre Hollywood-stjerners ankomst, mens engelske reiseoperatører ikke vil oppgi navn på kjendiser av sikkerhetshensyn.

- Vi bringer mer enn 600 prominente gjester til Kumbh fra hele verden, opplyste en representant for en engelsk reiseagent til Times.

Men kjendisene blir neppe boende i telt sammen med millioner av andre. Mer sannsynlig er det at de flyr inn over natten og bor i femstjerners hotell et stykke unna, mener Madan Kak fra et indisk reiseselskap.

Maha Kumbh Mela holdes kun hvert 12. år. Sikkerheten er meget høy på grunn av frykt for muslimske angrep.

Amit Mathur, regionsjef for det franske mineralvannselskapet Danone International Brands, sier at firmaet vil selge vannet Evian for første gang på festivalen. -Dette er en stor mulighet til å fremme våre produkter... i denne åndelige olympiaden, sier han.