Madonna på turne

På lørdag starter Madonna sin nye turne - med okser på scenen.

Det er åtte år siden Madonna sist var på veien med band, og i de første amerikanske byene som får besøk av popgudinnen, ble mer enn 100 000 billetter revet bort i løpet av timer.

De som ikke har skaffet seg en billett, kan prøve seg på svartebørsen, men enkelte steder i USA er svartebørsprisen allerede oppe i over 30 000 kroner.

De som har sikret seg en billett til showet, blir som vanlig neppe skuffet. Denne gangen har Madonna til og med en okse på scenen for å få fart i sceneshowet.

- Det er ikke nok å gå på scenen og synge en sang. Jeg ser ingen mening i å gå på scenen hvis man ikke tenker på å gjøre noe nytt, sier Madonna ifølge Expressen.

Drowned World Tour starter i Barcelona. Madonna kommer blant annet til å gå på scenen i kilt og med el-gitar. Det er første gang at hun selv spiller el-gitar på scenen. Kilten antas å være en hyllest til ektemannen Guy Ritchie, som er skotsk.

I tillegg til skotsk rockejente, kommer Madonna til å være cow-girl, geisha og spansk seniorita, skriver Expressen. Minst en gang i løpet av konserten blir hun heist ned fra taket.

ETTERLENGTET GJENSYN: Det er åtte år siden Madonna sist var på turne. Billettene til konsertene går allerede på svartebørs for tusenvis av kroner.
LYKKELIG GIFT: Madonna med ektemannen Guy Ritchie. Guy får sin egen lille hyllest på scenen.