Madonna på veien etter åtte år

Madonna skal turnere både i Europa og i USA til sommeren, opplyser plateselskapet Warner Brothers. Dette blir hennes første konsertturné på åtte år.

Fansen har ikke hatt sjansen til å se Madonna på scenen siden «Girlie Show»-turneen i 1993, men kan nå se fram til konserter i Europa i juni og USA i juli. En fullstendig liste over konsertsteder og -datoer vil ifølge Warner Brothers foreligge om få uker.

Den 42 år gamle stjernens program vil bestå av sanger fra hennes nyeste album «Music». En singel fra dette albumet, «Don't Tell Me», gikk til topps på de amerikanske listene kort tid etter at den ble utgitt.

I Skottland er en 51 år gammel snikfotograf bøtelagt for å ha videofilmet dåpen av Madonnas sønn Rocco i Dornoch-katedralen i desember i fjor. Robert Podesta gjemte seg bak katedralens orgel ett døgn før seremonien, og fikk tatt et 24 minutter langt opptak.

Han greide også å snike seg ut etterpå, men ble oppdaget av sikkerhetsvakter som fant videokassetten med snikopptaket i ryggsekken hans. Straffen for den ulovlige filmingen ble en bot på 1.000 pund (13.000 kroner).

(NTB-AFP)

ON THE ROAD AGAIN: Madonna skal turnere i USA og Europa til sommeren. Her fra årets Grammy-utdeling.