Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Madonna raser etter albumlekkasje

- Et musikalsk overgrep.

SINT: Madonna er ikke redd for å vise hva hun mener om at hennes nye album har lekket på nett. Foto: Stella Pictures, skjermdump (innfelt)
SINT: Madonna er ikke redd for å vise hva hun mener om at hennes nye album har lekket på nett. Foto: Stella Pictures, skjermdump (innfelt) Vis mer

(Dagbladet): Selv om Madonna har blitt 56 år, ligger hun ikke på latsida av den grunn.

Den mestselgende artisten er snart klar med sitt trettende album, og det kan virke som om fansen er utålmodig.

Ifølge stjerna selv har en rekke demoer havnet på internett allerede.

Sint Det var en tydelig irritert Madonna som tok til orde på sin egen Instagram-konto tidligere i dag.

- Dette er et musikalsk overgrep. Hvorfor vil folk ødelegge albumet mitt? Hvofor stjele? Hvorfor gir dere meg ikke muligheten til å fullføre dette selv?

Innlegget ble senere slettet fra stjernas konto. Like etterpå dukket det opp et nytt bilde - nå med en langt mildere tone.

- Takk for at dere lytter. Hvis dere har hørt det som har kommet ut, vit at det er uferdig, stjålet arbeid, skriver hun.

Den berømte 56-åringen har ikke annonsert når hennes nye album vil bli å finne i butikkhyllene. Ifølge Daily Mail har Madonna samarbeidet med artister som Diplo og Avicii til hennes nye plate.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media