Madonna slår fra seg

Svett og blodig er Madonna nå tilbake, med singelen «Die Another Day», som er offisiell tittelsang til den kommende Bond-filmen med samme navn.

Det er blitt sagt før, men nå kan det så absolutt sies igjen: Madonna ser ikke ut som hun er 44 år. I hvert fall ikke på dette bildet, som er hentet fra videoen til hennes kommende single, «Die Another Day». Som den oppmerksomme leser allerede vet, er dette også navnet på James Bond-film nummer 20, og Madonna har altså fått æren denne gang.

Norsk regissør

Bak videoen står den 35-årige nordmannen Ole Sanders fra Nesbru og hans svenske regikollektiv Traktor. Madonna tok selv kontakt med Traktor, og spurte om de kunne lage videoen for henne.

- Vi trodde først det var en spøk, ettersom brevet var langt og håndskrevet. Men låten hørtes jo mistenkelig ut som henne, og vi tok en kopp sherry for å komme over tvilen, sa Sanders til Dagbladet tidligere i høst. Videoen, som ikke inneholder klipp fra filmen, men visstnok skal være «relativt vovet i svingene», har verdenspremiere på MTV og VH-1 på torsdag.

Vocoderpreget

Singelen, som slippes løs på markedet 28. oktober, har allerede ligget tilgjengelig på Internett en god stund. En tyvlytt avslører at Madonna med «Die Another Day» nå strekker seg lenger enn hun gjorde i «Music». Riktignok er de obligatoriske strykerne med, men godt skjult i sterkt vocoderpreget elektro - og nesten uten snev av «Bond».

Selve filmen, som først kommer til Norge 31. januar neste år, har denne gang også Pierce Brosnan i hovedrollen, godt hjulpet av Oscar-vinner Halle Berry i rollen som Bond-babe. Handlingen starter med et pang på grensa mellom Sør- og Nord-Korea, før den flytter seg nordover til Island, for så å ende opp i Korea igjen.

BOND-BABE: Madonna slår fra seg i ren «Fight Club»-stil på sin kommende video «Die Another Day».