POPULÆR: Billettene til Madonnas siste turné rives raskt vekk. Nå legger hun inn en ekstra stopp i Oslo. Foto: SCANPIX /AFP / ANTONIO SCORZA
POPULÆR: Billettene til Madonnas siste turné rives raskt vekk. Nå legger hun inn en ekstra stopp i Oslo. Foto: SCANPIX /AFP / ANTONIO SCORZAVis mer

Madonna spiller ekstrakonsert i Oslo

De heldigste kan kjøpe billetter alt i morgen.

(Dagbladet.no): Rakk du ikke å skaffe deg billett til Madonnas første Norge-konsert 30. juli i år? Da får du en ny sjanse nå. Popdronningen legger inn én dag ekstra i Oslo og setter opp ny konsert 29. juli. Det bekrefter konsertarrangøren Live Nation.

- Dette er kjempebra. Billettsalget sprengte jo alle grenser sist, sier presseansvarlig Kristin Svendsen til Dagbladet.no.

Den første konserten ble utsolgt allerede etter 34 minutter. Svendsen tror det vil gå fort denne gangen også.

- Det vil nok det, ja. Om ikke på 34 minutter, så vil det nok gå fort.

Billettene legges ut klokka 09.00 neste mandag. Men enkelte har muligheten til å skaffe seg billetter allerede i morgen. Da åpner salget for dem som har meldt seg på Live Nations nyhetsbrev.

Du kan imidlertid ikke sikre deg tilgang på disse billettene ved å melde seg på nyhetsbrevet nå. Tilbudet gjelder bare for dem som meldte seg på innen onsdag kveld.

- Sist hadde åpnet vi for senere påmelding, og da ble kapasiteten helt sprengt, sier Svendsen.

- Hvor mange er det som abonnerer på nyhetsbrevet?

- Det kan jeg ikke si. Vi legger uansett ut et begrenset antall billetter. Det er viktigere at de når ut til vanlige publikummere på mandag, sier hun.

- Har dere fått noen reaksjoner fra dem som allerede har kjøpt billetter til konserten 30. juli, på at ekstrakonserten kommer dagen før?

- Nei, men det kommer vel alltid. Uansett hva vi gjør er det noen som har meninger om det. Men vi tror det viktigste for folk er å få gå på en Madonna-konsert, enten det blir på den første eller andre. Vi fikk tildelt denne datoen, og det er ikke noe vi kan gjøre med det. Vi takker veldig gjerne ja, sier hun.