Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Madonna synger Bond

Madonna lager sang til den neste James Bond-filmen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er foreløpig uvisst om Madonna skal lage tittelsporet til filmen, men det er altså bekreftet at hun skal bidra med en sang til den kommende Bond-filmen.

Arbeidet med den nye filmen, «Bond 20», begynte allerede i januar ved filmstudioet Pinewood i London, ifølge nettstedet Ananova.

Tidligere gikk det rykter om at Madonna skulle ha en liten rolle i filmen sammen med Pierce Brosnan som skal spille Bond.

- Hun skal lage en sang, men hun kommer ikke til å ha en rolle i filmen, sa en talskvinne for Madonna til BBC.

Med bidraget entrer Madonna den celebre lista over tidligere musikkartister med Bond-sanger på samvittigheten. Udødeligheter som Paul McCartney, Tom Jones, Shirley Bassey, Tina Turner, og Nancy Sinatra har alle sunget i Bond-filmer. For ikke å glemme våre egne hjertebarn, A-ha.

[email protected]

BREDT GLIS: Det gik lenge rykter om at Madonna skulle få en rolle i den nye Bond-filmen. Det viser seg at Madonna bare skal lage en sang til den nye filmen, og Brosnan kan finne en annen dame å smile til. På bildet er det Halle Berry som har gleden av hans perlehvite smil.
Hele Norges coronakart