Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Madonna til sengs med Kennedy

Madonna hadde et forhold til John F. Kennedy jr. i 1987, men han var for nervøs til at det funket seksuelt mellom dem. Heller ikke med Michael Jackson fikk hun det til.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dette påstår den omstridte britiske forfatteren Andrew Norton i en ny uautorisert biografi om henne, som magasinet People gjengir utdrag fra. Norton påstår at Madonna ikke er den tigeren i senga som hun gjerne vil framstå som - men mer som en kattepus.

- Det handler ikke om pisker og kjettinger, sier rapperen Vanilla Ice - en annen av hennes mange tidligere elskere:

- Hun er svært romantisk.

Mange menn

Norton, som ble berømt og beryktet med sin biografi om prinsesse Diana i 1992, har intervjuet mer enn 70 av superstjernens venner, samarbeidspartnere og slektninger. Han går grundig til verks i sin gjennomgang av Madonnas kjærlighetsliv:

  • Hun prøvde å forføre Michael Jackson i 1991, men kom ingen vei fordi han fniste for mye.
  • Forholdet med Warren Beatty i 1990 var først og fremst en PR-stunt.
  • Hun har gått til sengs med to kvinner, skuespilleren Sandra Bernhard og den kubanske millionærdatteren Ingrid Casares.
  • Hun hadde to aborter i 1985, en med Sean Penn og en med elskeren Jellybean Benitez.
  • Hun hadde et tre år langt forhold til bodyguarden Jim Albright, som ga opp da han oppdaget at han var bare én av mange hemmelige elskere.

Gammeldags

Norton skriver at Madonna har holdt de fleste av sine menn for narr, inkludert Carlos Leon - som er far til hennes datter Lourdes. Hun har likevel bare vært på jakt etter kjærlighet, skriver Norton, men aldri på de riktige stedene:

- Når alt kommer til alt, er hun en gammeldags katolsk jente som bare vil gifte seg.

Den eneste som skal ha klart å avsløre denne hemmeligheten, heter det i boka, er filmregissøren Guy Richie, som Madonna nå er gift med. Det var under sitt første ekteskap, med skuespilleren Sean Penn, at hun innledet et forhold til John F. Kennedy jr., som døde i en flyulykke i 1999. Hans far, presidenten, gikk som kjent til sengs med Marilyn Monroe.

Madonnas talskvinne Liz Rosenberg kaller Nortons bok for fri diktning.

MANIPULATOR: Madonna har aldri vært trofast mot noen menn, sies hennes tidligere elsker Jim Albright i en ny autorisert biografi. Bildet er fra Madonnas konsert i Spania i sommer.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!