Madonna valgte Ole

LOS ANGELES (Dagbladet): Madonna håndplukket Ole Sanders (35) fra Asker til å regissere sin musikkvideo til den kommende James Bond-filmen «Die Another Day». Selv trodde han det håndskrevne brevet fra Madonna var en spøk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ole Sanders og hans kollegaer i det Los Angeles-baserte regikollektivet Traktor avsluttet opptakene med Madonna i forrige uke. I går kveld norsk tid svettet Sanders på redigeringsrommet i Santa Monica, for i dag skal Madonna se de preliminære klippene.

En sherry

Det var i mai Ole Sanders fikk et håndskrevet brev fra Madonna med en halvferdig låt sendt til hotellrommet sitt Praha, hvor han da gjorde filmopptak for The Prodigy.

- Vi trodde først det var en spøk, ettersom brevet var langt og håndskrevet. Men låten hørtes jo mistenkelig ut som henne, og vi tok en kopp sherry for å komme over tvilen, sier Sanders til Dagbladet.

Deretter måtte han reise til Pinewood studios i London for å se en halvferdig versjon av Bond-filmen sammen med produsenten Barbara Broccoli. Senere ble Sanders og en av hans Traktor-kollegaer invitert hjem til Madonna i London for å diskutere prosjektet.

Daglig kontakt

I hele sommer har han utarbeidet ideen til videoen i nært samarbeid med Madonna.

- Vi fikk daglige e-mails med feedback som var konsis, utvetydig og tidvis underholdende. Hun jobber ekstremt hardt med forar beid og detaljer, og det ble tydelig for oss hvordan hun har holdt seg på topp i tjue år. Det nyttet ikke å stille uforberedt med vage ideer kamuflert som kreativitet, og det var ikke noe sted å gjemme seg. Dessverre, fortsetter Sanders, som arbeidet uten innblanding fra Madonnas regissør-mann Guy Ritchie.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.