Madonna velger McCartney

PARIS (Dagbladet.no): Madonna skal gifte seg i en bryllupskjole tegnet av Stella McCartney, og med et Cartier-diadem båret av fyrstinne Grace av Monaco.

Det er stjernens eget nettsted som opplyser at Madonna, 42, har valgt Paul McCartneys datter som designer for den viktige seremonien i Skottland i neste uke. Håret vil være satt opp rundt et praktfullt Cartier-diadem som avdøde fyrstinne Grace av Monaco bar ved sin datter Carolines bryllup i 1978.

Den tilkommende ektemann, Guy Ritchie, vil ifølge nettstedet være iført kilt, med Hunting Macintosh-klanens farger. Den britiske regissøren er av irsk opprinnelse. Bryllupet skal stå 22. desember i de skotske Highlands. Sting vil være en selvskreven gjest. Det var han som presenterte paret for hverandre. Kall meg Cupidon, sier Sting.

Opprinnelig ville Madonna gifte seg hos prinsesse Diana, i Althorp House, der idolet ligger begravet i parken. Hun skrev til Dianas bror hertugen av Spencer for noen måneder siden. Han sa ikke blankt nei, men kunne ikke innfri alle Madonnas krav, så derfor ble det mindre sentimentale omgivelser i Skottland i stedet.

vibeke.knoop.rachline@dagbladet.no

GIFTER SEG I EN MCCARTNEY: Madonna her sammen med sin kommende, Guy Ritchie, fotografert under en veldedighetsforestilling i London 7. juni i år.