Madonna:

Hun elsket å provosere. Nå prater hun helst om jødisk mystikk og om gleden av å ikke ha sex. I dag fyller ikonet og trendsetteren Madonna 40 år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg er disiplinert og utholdende. Jeg gir ikke opp så fort - og så er jeg pålitelig, sa Madonna for ti år siden. Selv er hun overbevist at det første store vendepunktet i hennes liv kom tre år etter morens altfor tidlige bortgang. Da giftet faren hennes seg på nytt - og ni år gamle Madonna gjorde følgende klart:

«Okay, jeg trenger ingen. Ingen skal få lov til å knuse hjertet mitt igjen. Jeg kommer ikke til å trenge noen. Jeg kan stå alene, være meg selv og ikke tilhøre noen».

Kontrollfrik

Madonna har holdt det hun dengang lovet. Utsagnet ble hennes leveregel. Hun er kontrollfrik med full styring over sitt eget liv: Vil hun ta pause i karrieren, så gjør hun det. Og når hun vil at karrieren skal skyte fart igjen, så gjør den det. Da ingen trodde på hennes evner som skuespiller, sprøytet hun selv 33 millioner i eget filmprosjekt der hun fikk vise seg fram.

Da hun tidligere i år kom tilbake med plata «Ray of Light» etter en lenger sabbatsperiode, jublet både publikum og kritikere. Hun har solgt nærmere 78000 eksemplarer i Norge og 7,7 millioner på verdensbasis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer