Madonnas kjæreste angrep fan

LONDON (Dagbladet): Begeret fløt over for Madonnas kjæreste, Guy Ritchie, grytidlig onsdag morgen. På vei hjem etter en runde på byen sparket og slo filmregissøren en 20 år gammel Madonna-fan som ventet utenfor parets leilighet.

Da Guy Ritchie og hans gravide Madonna kom hjem etter en runde på bar sto en gruppe unge fans og ventet utenfor kjæresteparets leilighet.

Den 31 år gamle filmregissøren skal ha slått og sparket en ung gutt, mens superstjernen selv angivelig satt i bilen og lo av opptrinnet.

41 år gamle Madonna er gravid i femte måned med den britiske regissøren, mest kjent for suksessfilmen «Lock, Stock and Two Smoking Barrels».

Kickboksing

Guy Ritchie hoppet ifølge vitnene ut fra førersiden av bilen og sendte et spark mot kameraet den unge fansen hadde rundt halsen. Han skal ha fortsatt å sparke og slå løs på den spinkle 20-åringen, som ifølge kameratene ikke forsøkte å ta bilder med kameraet han hadde med seg.

- Han må drive med kickboksing eller noe sånt, sa et sjokkert vitne etter å ha sett fotarbeidet til Madonnas kjæreste.

Arrestert

Da han var ferdig med å sparke, satte den hissige filmregissøren seg i bilen igjen, for så å rygge den inn gjennom porten foran det fasjonable huset de to deler i det snobbete Kensington-området.

Den 20 år gamle mannen trengte behandling for kutt og slagskader på sykehus etter det brutale møtet med Madonnas kjæreste.

- Det var som om han gjorde det for å imponere Madonna. En av de andre kompisene våre banket på bilvinduet for å få henne til å stoppe kjæresten. Men hun bare lo. Min venn er sjokkert, han kommer aldri til å være fan av Madonna mer, forteller en kamerat av 20-åringen til avisa The Sun.

En stund etter det brutale opptrinnet kom politiet og ringte på døra.

- Guy Ritchie ble arrestert og tatt med til Notting Hill politistasjon og seinere sluppet fri mot kausjon. Han skal melde seg for politiet igjen 1. juni, sa en talskvinne for politiet til BBC i går.

Film og baby

Politiet bekreftet at offeret fikk mindre skader, men han måtte ikke legges inn på sykehus.

Ritchies aller siste film, «Snatch», lanseres den første uka i september. Samme dato har Madonna termin, og dermed kan filmregissøren risikere å bli pappa på premieredagen. Selv de flittigste pr-agenter kunne ikke koordinert de to begivenhetene med bedre presisjon.

Presset på en av verdens mest berømte og ettertraktede kvinnelige artister blir sannsynligvis ikke mindre etter at hun føder sitt andre barn. Madonna har gjennom åra vært plaget av opptil flere fans som har gjort livet ubehagelig.

maria.espinoza@dagbladet.no