Madonnas medisin- mann?

Madonna er kanskje en uvanlig kvinne, men når hun velger TV-leger er det ingenting uvanlig med smaken hennes. I følge ryktene dater nå verdens mest kjente alenemor Peter Berg, lissom-legen som i 1996 ble kåret til mest sexy mannen på Chicago Hope.

Det er New York-avisen Daily News som mener å sitte inne med sikre bevis på at 40 år gamle Madonna har stukket av med den fire år yngre Berg. På mandag ble de sett sammen på The Cafetaria i Chelsea, riktignok ikke alene, der var også eksen til Mariah Carey, Sony-sjef Tony Mottola og noen andre B-kjendiser, men det sentrale er at Berg og Madonna forlot restauranten sammen etter å ha nusset hverandre på kinnet.

Søndag morgen ble de observert sammen i en smultring-sjappe, og i følge øyenvitner skal paret ha sett sjuskete ut. Tirsdag var de på konsert sammen.

Berg og Madonna har spilt mot hverandre i Spike Lee sin telesex-film Girl 6. Berg, som skilte seg fra sin kone i fjor, har nå sluttet i Chicago Hope og debuterer som filmregissør senere i år.

Madonnas talskvinne Liz Rosenberg hevder hårdnakket at paret «bare er gode venner», men legger til at hun skulle ønske ryktene var sanne. «Det hadde vært kjempe å hatt en lege i huset».

MMMMMMM, DOUGHNUTS: Peter Berg fra Chicago Hope skal være Madonnas nye mann.