Madonnas problem er ikke at hun viser for mye kropp

Det er at hun viser for lite stemme.

FULLSTAPPET SHOW: Det var mye som skulle ha plass på scenen under Madonnas opptreden på Telenor Arena. Foto: NTB Scanpix.
FULLSTAPPET SHOW: Det var mye som skulle ha plass på scenen under Madonnas opptreden på Telenor Arena. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KONSERT: Det var hennes siste kveld som 53-åring, men rent fysisk var ikke det noe Madonna lot seg affisere av da hun inntok Telenor Arena i går kveld.

Med dunder og brak, et halsende aktivitetsnivå og en ikke akkurat uventet fornøyelse over å vise fram kroppen sin, holdt hun det gående i nærmere to timer.

Fra de første rødkledde «munkene» viste seg i åpningssekvensen — foran en gigantisk backdrop dekorert som en gotisk kirke — og hovedpersonen selv ankom i en portabel skriftestol, var det klart at dette ville bli en massiv produksjon, og en oppvisning i sceneteknikk.

Dessverre skulle det bli mer staffasje enn innhold.

Overkompensering For etter hvert som konserten utfoldet seg, kom følelsen snikende av at det hele hadde et snev av overkompensering over seg.

Var det ikke litt mye aggressiv trommehamring, massive beats og lydeffekter som pistolskudd, torden og alarmer? Var det ikke litt mye løping, dans, kulisser og skuespill, og litt lite sang?

Og når det var sang, var det ikke litt mye bruk av (ukledelig) autotune og innspilt vokal? Sang hun ikke egentlig ganske dårlig på flere av låtene? Jo, det gjorde hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer