Madrugada avlyser Europa-turneen

Har sagt farvel til fansen.

(Dagbladet.no): Etter planen skulle Madrugada ha spilt en rekke konserter - både i Norge og Europa - før de tar pause på ubestemt tid fra jul av.

Nå ser det ut til at bandet allerede har sagt farvel til sine europeiske fans.

Flere brukere rapporterer på bandets offisielle forum at konserter i Europa er avlyst.


En rekke av arrangørene - for eksempel
Tivoli i Utrecht og Amager Bio i København - oppgir på sine hjemmesider at Madrugada ikke vil spille der i høst likevel, mens andre har sendt ut e-post til billettkjøperne.  

Etter planen skulle blant annet Danmark, Nederland og Tyskland ha fått besøk av det norske bandet i løpet av de kommende månedene.

Det har foreløpig ikke lykkes Dagbladet.no å få kontakt med bandets management, men Sigve Prestnes i Stageway skriver i en e-post til en av brukerne av Madrugada-forumet at all konsertvirksomhet med bandet nå opphører - i hvert fall i utlandet.

- Til tross for en suksessrik gjenoppstandelse tidligere i år, med glimrende platesalg, utsolgte konserter i flere europeiske byer og 14 festivaljobber i Norge denne sommeren, har bandet funnet ut at nok er nok. De vil nå avstå fra å spille live, skriver Prestnes.


Noen få konserter i Norge i november blir eneste mulighet til å se bandet i overskuelig framtid.

NOK ER NOK: Madrugada avlyser høstens konserter i Europa. Foto: SCANPIX
NOK ER NOK: Madrugada avlyser høstens konserter i Europa. Foto: SCANPIX Vis mer

- Jeg er lei for å måtte informere om dette, men det er bandets ydmyke ønske å kansellere alle planlagte festivaler i Europa denne høsten, skriver han.
(Dagbladet.no kommer tilbake med mer)

Madrugada avlyser Europa-turneen