Madrugada

Madrugada gjør comeback

Skal markere 20-årsjubileet for debutplata med to konserter.

SISTE KONSERT: Sivert Høyem i i aksjon i Oslo Spektrum i november 2008. Det var Madrugadas siste konsert. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
SISTE KONSERT: Sivert Høyem i i aksjon i Oslo Spektrum i november 2008. Det var Madrugadas siste konsert. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det norske rockebandet Madrugada våknet i dag fra en nesten ti år lang dvale.

Fredag formiddag ble det klart at bandet skal spille to konserter i Oslo spektrum 1. og 2. februar 2019, melder bandet i en pressemelding.

Konsertene markerer at det er 20 år siden de kom med sin debutplate «Industrial Silence».

- De første øvingene har vært fantastiske-. Vi gleder oss enormt til å feire «Industrial Silence» i Oslo spektrum, sier bandet i pressemeldingen.

Siste konsert i 2008

Solnedgangen til Spellemann-grossisten Madrugada var en utsolgt avskjedskonsert i Oslo spektrum i november 2008. Frontfigur Sivert Høyem har siden gjort stor suksess som soloartist.

Bandet bestemte seg i 2008 for å gjøre en siste turné før de gikk hvert til sitt som følge av at gitarist, venn og bandkollega Robert Burås, døde i 2007.

Burås gikk bort samtidig som bandet var i studio, men medlemmene fikk inn nytt mannskap og ferdigstilte prosjektet, som ble døpt «Madrugada» og kom tidlig i 2008.

Under konsertene i Oslo spektrum står tre av de fire originale medlemmene, Sivert Høyem, Frode Jacobsen og Jon Lauvland Pettersen, på scenen. I tillegg får de selskap av Cato Thomassen og og Christen Knutsen på gitar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer