Mads Larsen flytter fra norske feminister

Takker for fem års hets, drar til Buenos Aires.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Les også:Trude Ringheim-kommentar: Sex, løgn og rør

Larsen: Feministers horemyter

Pernille Dysthe: Ulver og ulvinner på nettet

Larsen: Kvinner nettsjekker i høyere divisjoner

Larsen: Lag suppe - få sex

Det har vært  en innsiktsgivende erfaring å gjennom over fem år være skyteskiva for feministers latterliggjøring og bitre blogging. Nå flytter jeg fra landet, og vil takke for fem års sammenhengende hets. Da jeg i november gikk ut mot sexkjøploven i kronikkform og med en ny roman, ble jeg møtt med alt fra massiv stakkarsliggjøring til en kampanje der alle norske kvinner ble oppfordret til å nekte meg sex. Fascinerende. De kvinnelige sjefideologene synes å lide av en psykoseaktig virkelighetsforståelse i sin fornektelse av menns erfaringer. I en nettdebatt i kjølvannet av utspillene mine kom hundrevis av innlegg fra menn - mange som tok opp at kvinner aldri valgte dem, andre skrev om hvordan kjønnsmarkedet oppleves nedverdigende tross deres utallige partnere.

I radiodebatter  med Martine Aurdal og AUF-lederen fastslo begge at dette var et tema de ikke engang evnet å ta på alvor. At det spilte noen rolle at menn var så underlegne på kjønnsmarkedet, nei, det var nå småtteri. Sett fra et feministperspektiv (eller et statsfeminisert manneblikk som hos AUF-lederen) lar våre erfaringer seg simpelthen ikke fange opp. Til tross for at disse kurtisekravene er den dypereliggende årsaken til statushierarkiene vi har skapt gjennom hele vår historie - menn som søker anerkjennelse for å få tilgang på kvinnelig seksualitet. Dette gir kvinner en enorm definisjonsmakt overfor mannsrollen fordi menn er så villige til å tilpasse seg kvinners bevisste og ubevisste preferanser. Mannspanelet overså selvsagt dette.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer