Mafiaspillet som danker «Gudfaren» ned i støvlene

Vi har sett på «Mafia II» - se video!

VIDEOEN ER MIDLERTIDIG TATT NED: Journ. anm.: Dagbladet.no fikk lov til å legge ut videoen fra «Mafia II» lørdag morgen - men mandag kom kontrabeskjeden om at sperrefristen var gjeninnført (!) på grunn av internt rot hos 2K Games. Vi har derfor midlertidig fjernet videoen fra denne saken, og legger den tilbake i løpet av noen dager. Av og til kan spillselskaper være vanskelige å forstå seg på ...
VIDEOEN ER MIDLERTIDIG TATT NED: Journ. anm.: Dagbladet.no fikk lov til å legge ut videoen fra «Mafia II» lørdag morgen - men mandag kom kontrabeskjeden om at sperrefristen var gjeninnført (!) på grunn av internt rot hos 2K Games. Vi har derfor midlertidig fjernet videoen fra denne saken, og legger den tilbake i løpet av noen dager. Av og til kan spillselskaper være vanskelige å forstå seg på ... Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BRNO (Gamer.no): Det er slettes ikke hvert år det kommer ut en ubestridt superoppfølger som umiddelbart sender bølger av forventninger, lettelse og ren glede gjennom spillere verden over. 2009 er et herlig spillår sånn sett, der det er duket for oppfølgere til noen av verdens aller største spillserier. Blant disse oppfølgerne finner man «Mafia 2» — videreføringen av den forholdsvis perifere spillperlen som tok både spillere og kritikere med storm.

Etter å ha tatt en titt er det klart at dette utvilsomt kommer til å bli en av årets absolutte kremtitler.StorsatsningEtter en busstur på drøyt tre timer gjennom den tsjekkiske landsbygda til 2K Czechs produksjonsstudio i Brno var det endelig på tide å hive seg over dette sårt etterlengtede spillet. Jeg fikk veldig tidlig inntrykk av at dette er noe utviklerne har jobbet ekstremt hardt med. Faktisk kunne seniorprodusent Jarek Kolar fortelle at hele 120 mennesker jobber fulltid med å ferdigstille dette spillet til sommeren, og det er vel prov i seg selv på innsatsviljen og satsingen som ligger bak konkurrenten til titler som «Grand Theft Auto IV» og «Saint's Row 2». I tillegg til dette har de ansatt et team på 100 mennesker som skal teste spillet i den avsluttende fasen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer