Magiske masker

«Ocarina of Time», det forrige spillet i Zelda-serien, var alene grunn god nok til å investere i en Nindento 64-maskin. Oppfølgeren holder utrolig nok samme høye nivå.

Kontrollfunksjonene er like bra som sist, det er ikke teknisk vanskelig å spille «Majora\'s Mask».

Videre er det et enormt stort, mye spill for pengene. Fantasifullt er det også, dette et spill det er lett å forsvinne inn i.

Grafikken er bra, lydbildene suverene. Denne gang handler det om å skaffe tilbake masken fra tittelen, en gjenstand som i feile hender kan skape intet mindre enn katastrofer. Det er det som er i ferd med å skje.

Når spillet begynner har alven Link- du- tre dager på deg. Hvis ikke vil månen kollidere med jorda med påfølgende Game Over for alle i verdenen Termina.

Tre dager går fort, heldigvis er det lett å manipulere tiden. Ved å spille Song of Time på Ocarinaen kan du til enhver tid forflytte deg tilbake til dag én. Men da mister du også noe av det du har samlet opp i løpet av de tre dagene. Sagt på en enklere måte: Her kreves større grad av planlegging enn forrige gang.

Ingen ting å sette fingeren på? Etter å ha spilt forgjengeren blir en naturlig nok ikke lenger overrasket over hvor god denne serien er.

Selv om det finnes viktige forskjeller, oppleves ikke «Majora\'s Mask» som spesielt ny. Men er det egentlig negativt? «Ocarina of Time» er definitivt et av de beste spillene som er laget. Dette ligger ikke langt etter.

Pris: 698 kroner