MER  JOBB: Cashmere Cat (Magnus August Høiberg) spiller sin eneste festivalkonsert i Norge i år på Slottsfjellfestivalen. Foto: Steffen Kørner Ludvigsen/NTB Scanpix
MER JOBB: Cashmere Cat (Magnus August Høiberg) spiller sin eneste festivalkonsert i Norge i år på Slottsfjellfestivalen. Foto: Steffen Kørner Ludvigsen/NTB ScanpixVis mer

Magnus (27) skulle ikke klippe seg før Kanye West tok kontakt, nå har drømmen gått i oppfyllelse

Har produsert rapperens nyeste låt.

(Dagbladet): Magnus August Høiberg, kjent som Cashmere Cat, har slått seg opp til å bli en meget ettertraktet produsent på verdensbasis. 

Han ga nettopp ut låta «Ice Rink» med DJ Mustard, mannen som sto bak flest Billboard-listetopper i fjor, og skal i vår turnere med Ariana Grande.

Nå er det klart han også har vært med på å produsere det første sporet på Kanye Wests kommende album.

«Wolves» ble spilt for første gang i natt på visningen av Wests nye Adidas-kolleksjon. Låta er produsert i kompaniskap med Sinjin Hawke, og Sia og Vic Mensa er med som gjesteartister.

- Min største drøm har gått i oppfyllelse, tvitret Cashmere Cat selv da nyheten ble kjent.

Nordmannen har ifølge Dagens Næringsliv sagt at han ikke skal klippe det lange håret sitt før Kanye West ringte for å samarbeide, så det spørs om det blir en liten tur til frisøren nå.

Det er ikke klart når West-albumet blir utgitt. Han har tidligere vist fram to andre nye låter, «Only One» og «Four Five Seconds».

Høiberg er opprinnelig fra Halden, og har siden 2013 bodd i USA, der han også har jobbet med artister som Tinashe og Ludacris. 

Han har en produsentavtale med superprodusenten Benny Blanco, som har jobbet med artister som Rihanna og Britney Spears. 

Under navnet Cashmere Cat har han gitt ut flere singler og remikser, og Ep-ene «Wedding Bells» og «Mirror Maru».