Magnus' beste på Karl Johan

Magnus Grønneberg var julemusikant for tredje gang i går, og holdt på å fryse av seg både tær og gitarfingrer.

Frosten ble effektivt fortrengt mens konserten pågikk.

- Det føles riktig og godt å være med på dette. Forhåpentligvis fikk vi inn mer penger i dag enn den første gangen jeg spilte på Karl Johan, da kom jeg hjem med 29 kroner og femti øre, forteller Magnus.

Han er også med på cd-en «Perleporten», hvor alle inntektene går til Frelsesarmeens rusomsorg. Der tolker han den gamle slageren «Der hvor roser aldri dør», som han på oppfordring måtte spille to ganger i løpet av konserten i går.

- Jeg blir spurt om å være med på mye veldedighet, men man må passe seg for ikke å bli oppbrukt. Men Frelsesarmeen er det helt naturlig å stille opp for. Jeg har sansen for slagordet «Suppe, såpe og frelse», i den rekkefølgen. Ingen kan ta imot frelse hvis de er sultne og skitne, sier Magnus.

Mens han og bandet spilte, var Ingvar Aarholt fra Grønnebergs plateselskap Warner ute blant publikum med bøssa, som var sprengfull da konserten var over.

KALD FORNØYELSE: Til tross for at gradestokken viste flere minusgrader, stimlet folk sammen på Egertorget for å høre Magnus Grønneberg og bandet hans spille for Frelsesarmeen. Njål Djurhuus i Frelsesarmeen takker for innsatsen.