Magnus Carlsen i historisk kamp mot Donald Duck

Sjakkmesterskap i Andeby.

SJAKKTHRILLER I ANDEBY: Slik ser det ut når Donald Duck utfordrer Makspuls Clarsyn (Magnus Carlsen) mens sjakkreporter Fjas Olav Blahblahlum (Hans Olav Lahlum) kommenterer. Tegning: Egmont Publishing
SJAKKTHRILLER I ANDEBY: Slik ser det ut når Donald Duck utfordrer Makspuls Clarsyn (Magnus Carlsen) mens sjakkreporter Fjas Olav Blahblahlum (Hans Olav Lahlum) kommenterer. Tegning: Egmont Publishing Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I denne ukas utgave av Donald Duck møter vi verdens beste sjakkspiller - i Andeby.

- En stor ære Det er Donald-forfatter Knut Nærum og Donald-tegner Arild Midthun som har skrevet Magnus Carlsen inn i det som skal bli en rysare av en sjakkthriller med selveste Donald Duck.

- Jeg er veldig glad i Donald.

- Det er en stor ære for meg å bli tegnet i en Donald-historie. Og attpåtil være med å skrive den, sier Magnus Carlsen i en pressemelding fra Egmont Publishing.

- Et vellykket sjakktrekk Sjakkmesteren har vært Donald-fan helt siden faren leste bladet for ham som treåring. Gjennom karrieren har han ofte brukt Donald til å koble av mellom sjakkpartiene. Senest under forrige VM-kamp mot Annan, som har fått navnet Andand i Andeby.

- Det var et vellykket sjakktrekk å få med Magnus på dette.

- Vi visste han var ihuga Donald-fan, dessuten hadde han rykte på seg for å være både klok og morsom. De gode ryktene stemte, Magnus har bidratt mye underveis, både med artige innspill og smarte sjakkreferanser, sier Donald-redaktør Marius Horn Molaug i en kommentar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer