<strong>SKJEGGET:</strong>  - Nå har jeg ikke klippet skjegget på et år. Det er et veddemål jeg har med meg selv, jeg vet ikke helt når det er over, men jeg håper det er i løpet av året. Det er artig å bli kjent  med sin egen kropp, hehe. Foto: BJØRN LANGSEM
SKJEGGET: - Nå har jeg ikke klippet skjegget på et år. Det er et veddemål jeg har med meg selv, jeg vet ikke helt når det er over, men jeg håper det er i løpet av året. Det er artig å bli kjent med sin egen kropp, hehe. Foto: BJØRN LANGSEM Vis mer

Magnus Eliassen sover utendørs hver natt

Har tatt pause fra Sirkus Eliassen og flytta ut i skogen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MOVATN (Dagbladet): Som soloartist håper han å unngå fikse ideer.

- Jeg har bestemt meg for at når jeg nå gir ut ny musikk, prøver jeg å ikke lage så mange regler for hvordan den skal presenteres, sier Magnus Eliassen (34).

Ved Movatn i Maridalen, en fem-seks stopp med Gjøvikbanen nordover fra Oslo S, ligger hvitveisen som ulltepper over skogbunnen. Fugler kvitrer, bikkjer bjeffer, en traktor tøffer forbi. Her bor altså Sirkus Eliassens Magnus Eliassen i et slags skogskollektiv med tre venner. I hagen: seks høner og en hane. I gresset rett ved terrassen: En liten spissmus som prøver å finne mat.

Du kan nå betale med

Høstkampanje! LES PLUSS TIL ADVENT FOR 1 KRONE

Nyt høsten med alle våre artikler.HØSTKAMPANJE

LES TIL ADVENT

1 kr*

(Fornyes til 249,-/kvartal)

1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • *Abonnementet fornyes til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Kampanjen gjelder til og med mandag 28.september

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer