Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Makoto Ozone

Cd i særklasse fra Ozone.

CD: «Treasure» er pianisten Makoto Ozones tredje cd på et snaut år (etter «Virtuosi» med Gary Burton og «So Many Colors» med The Trio), og om de to foregående var gode, er denne superb.

Ozones pianistiske ferdigheter forener jazzuttrykket med klassiske pianomestres klangbehandling på skyhøyt nivå. Han swinger når det trengs, og duettene med vibrafonvirtuos Gary Burton i Mike Gibbs' «Tanglewood '63» og pianistkollega Chick Corea i sistnevntes «La Fiesta» er av hakeslepp-typen.

Ozone har også komponert fine melodier med klassisk tilsnitt som han spiller dels solo, dels sammen med Michael Brecker og The Trio-kameratene James Genus (bass) og Clarence Penn (trommer). Sanger Jon Hendricks kaster humørfylt, patinert vokalglans over to spor, på en cd som virkelig forvarer navnet «skatt».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling