Maks uflaks for Hansen

Ut av Poker-VM mot alle odds, men norsk 22-åring tok over stafettpinnen.

LAS VEGAS (Dagbladet.no): Klokken 03.20 amerikansk tid natt til i dag, var det over og ut for den norske pokerstjernen Thor Hansen. Etter å ha tapt et par store potter for høyprofiltere Phil Ivey, var han langt nede i chips og gikk inn med det han hadde mot Joe Cassidy. Han hadde gode kort på hånda, tre seksere, men tapte med 39 til 1 i odds, da Cassidy fikk den siste sekseren og landet en straight.

Hansen endte dermed på 26.plass av 143 startende. Han var 10 plasser fra 16.plass som ville gitt 137.000 dollar eller 850.000 kroner. En finfin prestasjon, men likevel skuffende for proffspilleren som lenge lå godt an med over 200.000 dollar i chips.

- Jeg tar nok en pausedag imorra, men så fortsetter jeg med flere VM-turneringer, fortalte Hansen til Dagbladet.no sent i natt amerikansk tid.

H.O.R.S.E-turneringen som startet i onsdag kveld norsk tid, er tidenes mest prestisjetunge pokerturnering. I motsetning til de andre turneringene under årets poker-VM i Las Vegas, er dagens H.O.R.S.E-event sammensatt av fem forskjellige pokervarianter - og inngangsbilletten koster 300.000 kroner. Vinneren stikker av med drøye 11 millioner kroner.

Men det fortsatt håp for de norske fargene under Poker-VM i Vegas. Stadig flere nordmenn melder sin ankomst i gamblingbyen, og det 22 år gamle supertalentet Aleksander Strandli, er blant de 39 gjenværende i Shorthanded No Limit Hold\'em turneringen som startet seint i går norsk tid med 740 spillere. Han er allerede sikret rundt 40.000 kroner i gevinst, men har godt under gjennomsnittet i chips.

Følg Aleksander Strandli og de nordmennene under Poker-VM i Las Vegas på Norsk Pokermagasin (www.norskpokermagasin.com)

 I VEGAS: Hansen smilte nok ikke fullt så bredt i Las Vegas etter at han røyk ut av den prestisjetunge pokerturneringen i natt. Her fotografert i Monte Carlo tidligere i år. Foto: Henning Lillegård
I VEGAS: Hansen smilte nok ikke fullt så bredt i Las Vegas etter at han røyk ut av den prestisjetunge pokerturneringen i natt. Her fotografert i Monte Carlo tidligere i år. Foto: Henning Lillegård Vis mer
I NATT: Den norske pokerstjernen Thor Hansen kom nært finalebordet, men røyk ut på 26.plass etter en omgang uflaks.