Malala og Gabrielle overskygget de andre stjernene

Nobelkonserten ble akkurat som forventet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KONSERT/SHOW: Det er en underlig konstruksjon, Nobelkonserten, og kanskje til og med litt naturstridig. En rekke artister i forskjellige sjangrer deler scene, og en musikalsk profil er så godt som fraværende.

Det vil si, akkurat denne kvelden har særlig to valører: Elektropop og Bollywood - og en dash hip hop.

Det første er kanskje tilfeldig, det andre skyldes selvfølgelig at fredsprisvinnerne kommer fra India og Pakistan - som lever og ånder for sin egen filmindustri.

Den eneste overraskelsen i kveld var for øvrig at stjerna fra filmen «Slumdog Millionaire», Freida Pinto, dukket opp for å presentere Bollywood-danserne Bolly Flex.

Aerosmith solo De to stjernene i kveld var ikke programleder Queen Latifah, som både sang og ledet showet, eller Aerosmiths Steven Tyler, men Kailash og Malala (vi er på fornavn med dem for lengst).

Førstnevnte var nok skyld i at konserten gikk på overtid, men det er for lengst godtatt. Malala var forbilledlig kort og konsis i sin hilsen.

Gabrielle og Ustad Og, det er jo hyggelig å konstatere, vår egen Gabrielle hadde en stor kveld. Hun sto foran 7-8000 publikummere som om hun ikke har gjort annet, og var - sammen med pakistanske Ustad Rahat Fateh Ali Khan - den som fikk publikum opp av stolene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer