«Maling tørker: Minutt for minutt» er bedre tv enn «Mammon»

Lista over ting på tv som er bedre enn «Mammon» er lang. Veldig, veldig lang. Vi kan begynne med «Teletubbiene».

SURE, DØDE ELLER ONDE: Persongalleriet i «Mammon» inneholdt ikke akkurat en palett av menneskelige følelser og reaksjonsmønstre: Enten var du ond, eller så var du sur, eller så ble du død. Aller helst alle tre på en gang. 
  Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
SURE, DØDE ELLER ONDE: Persongalleriet i «Mammon» inneholdt ikke akkurat en palett av menneskelige følelser og reaksjonsmønstre: Enten var du ond, eller så var du sur, eller så ble du død. Aller helst alle tre på en gang. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ting på tv som er bedre enn «Mammon»: «Teletubbiene», «Fresh Prince i Bel Air», «Ally McBeal» (til og med de siste sesongene), «Sesam Stasjon» Lotto-trekninga, trav, sort/hvitt teater på nynorsk, damefotball og «Maling tørker: Minutt for minutt». 

Alt Tore Ryen har laget er bedre enn «Mammon», til og med «Holms». Værmeldinga på TV 2 er også bedre, av åpenbare årsaker, og «Nissene på loven» framstår som Emmy-materiale sammenliknet med spenningsserien ingen forsto noe som helst av.

Jeg må bare si én ting med en gang: Dersom du er dansk dobbel/trippel-agent men ikke engang får med deg at mannen din egentlig er gift med en annen dame og har plassert denne dama i SAMME BYGÅRD (!) som deg - ja, da er du kanskje oljefondets dårligste dobbel/trippel-agent noensinne!

«Paradise Hotel» er faktisk milesvis bedre enn «Mammon», «Reisesjekken», «Full House», «Clueless» og sjekkeprogrammet «Dagens mann» like så.

Denne lista kan bli veldig lang, innser jeg nå.

Får bare håpe det ikke det kommer noen islamister/høyreekstreme/vikinger/kinesere/danske dobbeltagenter/svikefulle statsministre/illsinte finansministre for å skyte meg i øyet før jeg blir ferdig. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer