Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Mamma død av kreft

Carola i sorg

I går kveld døde Carolas mamma Anita Häggkvist (60) av kreft. Hun døde med sine nærmeste rundt seg. Carola sang for sin mor før hun døde, skriver Aftonbladet. Rett før midnatt forlot popstjernen sykehuset sammen med sin venn Anders Hellqvist. Da var kampen over.

Anita Häggkvist døde av kreft i leveren.

Den svenske sangfuglen har alltid hatt et svært nært forhold til moren. Hun har støttet moren hundre prosent etter at hun ble syk, og sammen har de reist til kjente kreftspesialister flere steder i verden for å prøve å stoppe den dødelige svulsten.

Den alvorlige kreftdiagnosen har vært privat, men i går valgte Carola å avlyse en konsert på den kristne ungdomskonferansen Scandinavium i Gøteborg på grunn av morens helsetilstand.

Etter at moren døde, valgte Carola å sende en melding til fansen i Scandinavium:

- Hils gjerne alle fra meg og si at jeg fikk synge lovsanger for min mor på dødsleiet. Gud har en mors kjærlighet for sine barn, sa hun.

Carolas far døde for bare fire måneder siden. Begge foreldrene var viktige støtter da hun valgte å satse på musikken, og faren var i lang tid manager for datteren. Popstjernen er alene tilbake.

- Nå ber vi for Carola, fortalte flere av ungdommene som var til stede i Scandinavium.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media