Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Mamma Gry klar til innsats

Gry Blekastad er ferdig med svangerskapspermisjonen og klar til innsats for Dagsrevyen igjen: Hun lover en mer dyptpløyende journalistikk når NRKs nyhetsflaggskip snart kommer i ny versjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For en konsekvens av at NRK skal sende TV-nyheter hver time gjennom dagen, er at noen nyheter vil være «oppbrukt» til Dagsrevyen:

- Derfor vil vi kunne konsentrere oss om færre saker og gå dypere inn i dem, sier Blekastad.

- Så Dagsrevyen blir ikke bare en oppsamling av de nyhetene dere har sendt tidligere på dagen?

Ammepauser

- De viktigste nyhetene vil selvsagt være med i Dagsrevyen også, at det blir flere sendinger betyr bare at folk kan se TV-nyheter når de har tid.

Svært praktisk for Blekastad selv, kanskje, som blir travelt opptatt med åtte måneder gamle Johannes når hun ikke er på jobb for NRK. Blekstad skal lede en tredel av Dagsrevy-sendingene, sammen med Christian Borch.

Ny design

Fra 2. oktober skal de lede en Dagsrevy som skal framstå som ny: Programmets design blir annerledes og harmonisert med NRKs lokale nyhetssendinger, og komponistparet Geir Bøhren og Bent Aaserud har laget ny kjenningsmelodi til en helt ny åpningsvignett.

PÅ'N IGJEN: Gry Blekastad er snart tilbake som programleder på «nye» Dagsrevyen.