Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Mamma Madonna

Madonnas nye baby, albumet «Ray of Light», har «termin» 2. mars. Etter filmslagere på «Evita» og svisker på «Something To Remember» vender popmoderen tilbake til dansegulvet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Madonna har denne gangen slått seg sammen med den britiske technoveteranen William Orbit. «Team Madonna» lover et album med moderne, elektroniske danserytmer - mer i takt med Madonnas 80-tallsstatus som diskodronning.

- Hun tar steget over i elektronikken. Albumet er helt forskjellig fra det hun har gjort før - men samtidig er det på mange måter som å høre en «Årgangs-Madonna», sier Madonnas pressetalskvinne Liz Rosenberg til Los Angeles Times.
Foreløpig er det ikke klart om Madonna vil legge ut på turné med det nye materialet.

- Turnéplanene avhenger av Madonnas filmprosjekter. Hvis de ikke kolliderer, er hun forberedt på å legge ut på veien, sier Rosenberg. Madonna har ikke turnert i USA siden gigantturneen «Blonde Ambition» i 1990.

Siden den gang er sexsymbolet Madonna blitt mamma til lille Lourdes. Ryktene går om at morsrollen har gjort henne mange hakk «snillere». På Golden Globe-utdelingen nylig stod hun fram som et hippieaktig naturbarn. Foreløpig vet ingen hvilken framtoning pop-kameleonen velger på sitt nye album. Liz Rosenberg vil ikke røpe om alle de frekke sexantydningene er borte.

- Men hun har sagt at hun vil ta livet av seg hvis hun må gjøre «Like a Virgin» en gang til!

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!