Mamma mia - hva nå?

Mamarazzi-jentene i P3 sier takk for seg, og kaster alle avhengige lyttere ut i usikkerheten. Hva skal vi gjøre nå? Kanskje gå på avskjedskonsert?

I kveld arrangeres det nemlig en verdig avslutningsfest for jentegjengen bak det populære radioprogrammet. Siste sending vil bli fredag 27. april, om en knapp uke.

Musikalske avskjedsgaver blir gitt av Sondre Lerche, Noora, Sam, Ian Senior og Golden Hammer Trio. Ellers stiller selvfølgelig redaksjonen kvinnesterkt opp, med sitt skarpe vidd og et knippe oppsamlede herrebekjentskaper.

Mamarazzi har holdt på i tre år, og de som har stukket øret innom P3 på en helt vanlig formiddag, har fått høre morsomme kommentarer fra frontkvinne Anne Sandvik Lindmo, kriseråd fra Radiorådet eller særheter av Christine Koht, den gang hun var med. Det er programlederens mammapermisjon som visstnok er årsaken til at jentene takker for seg.

Hvis du ikke aner hva det hele er snakk om, eller vil samle mest mulig inntrykk før det hele er over, kan du se på sidene til Mamarazzi på NRK-weben.