Mamma Nina: - Slik er Carl Espen helt privat

Heier fra publikumsplass i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KØBENHAVN (Dagbladet): Det har vært lange køer inn til B&W Hallerne i kveld, og ventetida fram til denne dagen har vært enda lengre for publikummerne.

Blant de 10 000 tilskuerne det er plass til foran Eurovision-scenen, sitter Nina Thorbjørnsen, mor til Carl Espen (31).

Dagbladet møtte mamma Nina på vei inn til finalen, og hun forteller at hun er svært stolt over sønnen sin - uansett hva kveldens utfall måtte bli.- Det er en stor kveld og en stor opplevelse for oss alle. Samtidig kjenner vi at nå har vi kommet her, er vi nesten i mål. Vi føler på mange måter at han har vunnet allerede. I dag er vi litt mer avslappet enn tidligere. 

- Jeg er så stolt uansett, allerede, og har vært det i mange måneder. Det kan ikke blir bedre. Med seg inn i arenaen har hun Carl Espens søsken, tanter, onkler, kusiner, fettere, masse venner og bekjente. 

- Vi er en stor gjeng, og vi kommer til å heie og skrike, sier Nina.

• Se Nina Thorbjørnsen avsløre hvordan Carl Espen er som privat, og hva hennes siste hilsen til sønnen er i videoen øverst. Det er en spent Carl Espen som sender sin hilsen fra garderoben via NRK:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer