- «Mammon 2» er en parodisk nyttårskalkun

Anmeldelse: «Mammon», sesong to.

- «Mammon 2» er en parodisk nyttårskalkun
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): : Hvis du vil se en serie i 8 episoder der alle sammen er forbannet på alt og alle, og like kjepphøye hele tiden, ja da er «Mammon II» midt i blinken for deg.

Og, vil du bruke tid på en serie som benytter seg av absolutt alle klisjeer som noensinne er påtenkt eller misbrukt tidligere i amerikanske, og i diverse nordisk krimserier - og filmer, ja, da er denne gravalvorlige krimserien - som glir over i den reneste parodi - midt i blinken for deg. Puh.

Og, hvis du blir hektet på en evig strøm overdoser av politiske -og private intriger, terror,drap, utroskap, slåssing, bakvaskelser, maktkamper, den fjerde statsmakt mot den første og en håndbok i karikerte miljøskildringer fra såvel store avishus og regjeringskvartalet, ja da er denne serien midt i blinken for deg.

Og, hvis du kjøper replikker og dialoger uten antydninger til undertekst hos noen av de involverte, ja da er denne serien midt i blinken for deg. Puh II.

Fiksjon er herlig med et snev av Pentagon, men her, ufrivillig komisk . «Mammon II» gaper, raper og skriker og skråler så høyt at vi kan se helt inn til ryggmargen, nei helt opp i en tom hjerne, men liker du det, ja da er denne serien midt i blinken for deg. Og, er du av typen som foretrekker action i alle ledd, kriker og kroker og fritid, på arbeid som på fest, ja da er serien midt i blinken for deg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.