- «Mammon 2» er en parodisk nyttårskalkun

Anmeldelse: «Mammon», sesong to.

- «Mammon 2» er en parodisk nyttårskalkun
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): : Hvis du vil se en serie i 8 episoder der alle sammen er forbannet på alt og alle, og like kjepphøye hele tiden, ja da er «Mammon II» midt i blinken for deg.

Og, vil du bruke tid på en serie som benytter seg av absolutt alle klisjeer som noensinne er påtenkt eller misbrukt tidligere i amerikanske, og i diverse nordisk krimserier - og filmer, ja, da er denne gravalvorlige krimserien - som glir over i den reneste parodi - midt i blinken for deg. Puh.

Og, hvis du blir hektet på en evig strøm overdoser av politiske -og private intriger, terror,drap, utroskap, slåssing, bakvaskelser, maktkamper, den fjerde statsmakt mot den første og en håndbok i karikerte miljøskildringer fra såvel store avishus og regjeringskvartalet, ja da er denne serien midt i blinken for deg.

Og, hvis du kjøper replikker og dialoger uten antydninger til undertekst hos noen av de involverte, ja da er denne serien midt i blinken for deg. Puh II.

Fiksjon er herlig med et snev av Pentagon, men her, ufrivillig komisk . «Mammon II» gaper, raper og skriker og skråler så høyt at vi kan se helt inn til ryggmargen, nei helt opp i en tom hjerne, men liker du det, ja da er denne serien midt i blinken for deg. Og, er du av typen som foretrekker action i alle ledd, kriker og kroker og fritid, på arbeid som på fest, ja da er serien midt i blinken for deg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer