«Mammon» sesong 3: 
- NRK styrer sjappa

Manus er under utvikling, forteller dramasjefen i NRK.

MAMMON 3: Maipo Film søker nå utviklingsstøtte til manuset for Mammons tredje sesong. Manusforfatter Gjermund S. Eriksen uttrykte tidligere i år et ønske om at den tredje sesongen skal handle om valgkamp med en kvinnelig statsminister. Foto: NRK
MAMMON 3: Maipo Film søker nå utviklingsstøtte til manuset for Mammons tredje sesong. Manusforfatter Gjermund S. Eriksen uttrykte tidligere i år et ønske om at den tredje sesongen skal handle om valgkamp med en kvinnelig statsminister. Foto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Dramaserien «Mammon» avsluttet sin andre sesong tidligere i år.

Produksjonsselskapet Maipo Film har nå søkt tilskudd til utvikling av manus til en tredje sesong.

Det kommer fram av en tilskuddssøknad sendt til Norsk filminstitutt av produksjonsselskapet Maipo Film.

Utviklingsfasen

- Det er for tidlig for oss å kommentere. Nå er det i utvikling, så da lar vi de holde på litt i fred, skriver dramasjef i NRK, Ivar Køhn, i en tekstmelding til Dagbladet.

I søknaden, som Dagbladet har fått innsyn i, søkes det om 200 000 kroner til utviklingen av manuset som har et totalbudsjett på 450 000 kroner.

Produsent og daglig leder i Maipo Film, Synnøve Hørsdal, forteller at dette er første fase av utviklingen hvor de nå skal begynne å jobbe frem et ferdig produkt.

- Vi har sendt inn en utviklingssøknad og har ikke kommet lenger. Nå skal vi først og fremst jobbe frem noe, sier Hørsdal.

Stas med ny sesong

Manusforfatter og serieskaper, Gjermund S. Eriksen, har jobbet med ideen til den nye sesongen en stund.

- Vi har gjort en del research og har en god idé om hvor historien skal gå, sier serieskaperen og forteller at tida framover vil bli brukt til å koble sammen ideene for å få alt til å gå opp i opp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer