Anmeldelse: Sigrid - Øya 2019

Man kan bli forelsket av mindre

Sigrid tok rollen som vår store kulturelle stolthet på Øya.

Live-published photos and videos via Shootitlive

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KONSERT: Det har gått to år siden jeg sist var heldig nok til å få oppleve live-bomben bedre kjent som Sigrid. Allerede da hadde hun for lengst etablert seg som landets nye scenefavoritt, men måtte likevel finne seg i å bli henvist til respektive Kastellscenen på Slottsfjell og Vindfruen på Øya.

Med nærmere 750 ekstra dager med spilling og artistmessig utvikling – inkludert opptredener på alt fra The Tonight Show til den 80 000 publikum-store festivalen Summertime Ball på Wembley – under beltet, skulle det derfor bare mangle at 22-åringen endelig tildeles Amfiet denne torsdagskvelden.

Det er da også en hyperrutinert entertainer som nå returnerer til et yrende hjemmepublikum fullt av forventninger. Befriende kledd som det motsatte av hva man kanskje forventer seg fra en internasjonale popstjerne i sine mom jeans og svarte Converse.

Hun nærmest eksploderer ut på scenen og starter festen med tittelsporet fra debutalbumet «Sucker Puch», før energien tas helt ned og hovedpersonen får vist fram sin imponerende vokalkraft med «In Vain».

Men dette er tross alt en Sigrid-konsert, noe som betyr quirky, vrikkende hofter, god stemning og store smil. «Schedules» tar oss tilbake til de gode vibbene hun har sjarmert en hel verden med siden gjennombruddet i 2017, og følges videre opp av «Plot Twist» – den vanskelige oppfølgerlåta som beviste at ålesunderen var alt annet enn et one-hit-wonder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer