- Man skal aldri spørre en med brun dress hva det står på pinsen han har på kraven

Bård Tufte Johansen fikk et uventa svar da han involverte publikum.

UVENTA SVAR: Da Bård Tufte Johansen spurte en mann på første rad hva som stod på pinsen på jakka hans, fikk han et svar han ikke forventa. Foto: Siv Johanne Seglem / Dagbladet
UVENTA SVAR: Da Bård Tufte Johansen spurte en mann på første rad hva som stod på pinsen på jakka hans, fikk han et svar han ikke forventa. Foto: Siv Johanne Seglem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «Takk til alle som har møtt opp i Troms! På kveldens Narvik-show lærte jeg at man aldri skal spørre en med brun dress hva det står på pinsen han har på kraven. For han svarte med høy stemme: - De e ein «Norge for nordmenn» pins. Derfra og ut ble alt litt kronglete», skrev Bård Tufte Johansen på sin Facebook-side lørdag.

Episoden han omtaler skjedde da han nylig framførte sin forestilling «Mann (44)» i Narvik, skriver Harstad Tidene.

- Mistet hele tråden Det var da komikeren startet en samtale med Amund Garfors, som satt på første rad, at han fikk et svar han ikke forventet.

Nå har Garfors svart Tufte Johansen i et leserinnlegg.

- At det bare skulle ta tre små ord fra undertegnede for å sette Bård Tufte Johansen nesten totalt ut av fatning, der han omtrent nesten mistet hele tråden under showet sitt i Narvik lørdagskveld, det var mer enn jeg hadde trodd om en slik dreven komiker og klovn, skriver han i innlegget ifølge avisa.

Garfors mener også at det stod «Bevar Norge norsk» på pinsen, ikke «Norge for nordmenn», som Tufte Johansen hevder på Facebook.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer