- Man skal ikke begjære vampyrer. Mange TV-serier og filmer har gjort en feil der

«True Blood»-stjernas lillebror ut mot vampyrserier.

BLOD OG SEX: «True Blood» er bare en av mange vampyrserier som har dukket opp de siste åra. Serien er kjent for sitt eksplisitte innhold, og her er skuespillerne Alexander Skarsgård, Anna Paquin og Stephen Moyer. Foto: Stella Pictures
BLOD OG SEX: «True Blood» er bare en av mange vampyrserier som har dukket opp de siste åra. Serien er kjent for sitt eksplisitte innhold, og her er skuespillerne Alexander Skarsgård, Anna Paquin og Stephen Moyer. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går var det premiere på den andre sesongen av Netflix' originale science-fiction grøsser «Hemlock Grove».

Til tross for delte meninger fra anmelderne da første sesong ble lansert i fjor, kunne Netflix fryde seg over svært gode seertall den gang.

Den svenske skuespilleren Bill Skarsgård (23), som er sønn av Stellan Skarsgård (63) og bror til Alexander Skarsgård (37), har også denne gang bidratt til mer thriller, gjennom sin mystiske rollefigur Roman Godfrey. 

- Veldig emosjonell I et intervju med svenske Expressen, forklarer skuespilleren nå at det å ta på seg en så stor rolle, også har påvirket ham privat.

- Det var veldig tøft når vi var ferdig med sesong to, da var jeg veldig emosjonell. Jeg visste ikke hvor mye jeg hadde investert i det, før da. Ubevisst så tar det veldig mye energi å skulle bære på en karakter på denne måten, sier 23-åringen til avisa.   

Til tross for at rollefiguren hans er både blodtørstig og tidvis veldig mørk, forklarer skuespilleren at han ikke går så langt at han trekker det overnaturlige ut i den virkelige verden.

- Det er ikke som om jeg går rundt og drikker blod, eller noe sånt tull. Men man må forstå at alt han går gjennom, det tapper deg for energi. I fem og en halv måned gikk jeg rundt med mørke tanker, og levde ganske destruktivt på grunn av det. Det er ikke lett, og man er ikke den lykkeligste personen i en slik situasjon. Så snart jeg reiste fra Toronto, kjente jeg på en lettelse, og kunne endelig tenke på meg selv igjen.

- Våt jentedrøm 23-åringen kommer fra en familie hvor flere av hans aller nærmeste har gjort det svært godt innen film og TV. Storebror Alexander har fått en enorm fanskare etter å ha spilt rollen som Eric Northman i den overnaturlige vampyrserien «True Blood».

- TØFT: Bill Skarsgård (23) er for tida aktuell med andre sesong av «Hemlock Grove». Han forklarer at det var tøft å spille karakteren Roman Godfrey. Foto: Stella Pictures
- TØFT: Bill Skarsgård (23) er for tida aktuell med andre sesong av «Hemlock Grove». Han forklarer at det var tøft å spille karakteren Roman Godfrey. Foto: Stella Pictures Vis mer

Serien er bare en av mange som de siste åra har romantisert vampyr-fenomenet. Selv er ikke Bill så begeistret.

- Man har sett for mange sexy vampyrer, og jeg har aldri forstått hvorfor de skal være det. De er ment å være ekle. Man skal ikke begjære vampyrer, man skal bli redd. Mange TV-serier og filmer har gjort en feil der, hvor de har gjort det om til en våt jentedrøm.

Selv startet 23-åringen sin skuespillerkarriere allerede i 2000, da han var 10 år gammel. Siden har han spilt i en rekke produksjoner, både innen film og serier. 

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer