Tons of Rock 2022:

Måneskin til Norge

I en pressemelding avslører Tons of Rock artistene som skal opptre på festivalen i 2022. Nå kan det norske folk glede seg til å se Måneskin på Ekebergsletta neste sommer.

KOMMER TIL NORGE: De italienske Eurovisionvinnerne, Måneskin skal opptre i Norge for første gang under Tons of Rock 2022. Foto: NTB
KOMMER TIL NORGE: De italienske Eurovisionvinnerne, Måneskin skal opptre i Norge for første gang under Tons of Rock 2022. Foto: NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For en måned siden stakk Måneskin av med seieren i årets Eurovision Song Contest, og har siden da ligget på topplister over hele verden med sangene «Zitti e buoni» og «I Wanna Be Your Salve». Til neste år får også norske fans mulighet til å se bandet live på Ekebergsletta under Tons of Rock 2022. I Norge har Måneskin toppet både Topp 50 og VG-lista Topp 20 med de ovennevnte sangene, samt blitt spilt på P3.

Stor rockinteresse

Pressesjef for Tons of Rock, Lars Tefre Baade, mener Måneskin og resten av lineupen viser at det er en stor interesse for rock, også blant yngre publikummere.

– Det at vi har en Eurovisionartist på programmet viser hvor sterkt rocken står nå. Vi har også artister som Bring Me The Horizon og Five Finger Death Punch på programmet. Dette er band som fyller Oslo Spektrum med den yngre rocker-generasjonen. Samtidig har vi også Deep Purple som appellerer til besteforeldrene deres. Vi er overbevist om at neste års program vil treffe alle aldersgrupper, og det tror vi Måneskin absolutt bidrar med, sier Tefre Baade til Dagbladet.

Tons of Rock-pressesjefen mener entusiasmen for Måneskin i festival-lineupen viser at målgruppen for rockemusikk er i endring.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer