Nedbemanning i TV 2:

- Mange ansatte vil få livet sitt snudd på hodet

Det var en rar dag på jobb for TV 2-profilene. 

BERGEN: Sturla Dyregrov er nyhetsanker i TV 2. Torsdag fikk han og de andre ansatte i TV 2 vite hvilke endringer kanalen står overfor fram mot 2020. Blant annet skal de bli 177 mennesker færre. Foto: Eivind Senneset/ Dagbladet
BERGEN: Sturla Dyregrov er nyhetsanker i TV 2. Torsdag fikk han og de andre ansatte i TV 2 vite hvilke endringer kanalen står overfor fram mot 2020. Blant annet skal de bli 177 mennesker færre. Foto: Eivind Senneset/ Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN/OSLO (Dagbladet): - Dette er dumt og vondt, men det må til, sier nyhetsanker Sturla Dyregrov til Dagbladet.

- Verden og mediehverdagen forandrer seg, og vi er avhengig av en god og handlekraftig ledelse som tar tak i dette, fortsetter han.

Dagbladet treffer den profilerte journalisten på baksiden av TV 2-huset i Bergen. Torsdag fikk han og de andre ansatte vite at hele 177 stillinger skal kuttes i kanalen.

I resepsjonen venter en stor flokk med journalister og fotografer på å få grille TV 2s administrerende direktør, Olav T. Sandnes.

- Er dette en mørk dag for TV 2?

- Jeg vil heller kalle denne dagen et taktskifte og et vendepunkt. Mange ansatte vil få livet sitt snudd på hodet, men samtidig må arbeidsdagen fortsette så normalt som mulig. Klokka 17.00 skal jeg på lufta og intervjue Sandnes. Det er en rar dag på jobb. Jeg skal på en måte dekke meg selv, sier Dyregrov.

- Det er dramatisk

I tillegg til nedbemanningen flytter TV 2 all nyhetsproduksjon over til TV 2 Nyhetskanalen. Flere programmer forsvinner dessuten fra skjermen for å spare penger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer