- Mange av verdens ledere er gale

Barack Obama sier han ofte møter statsledere som ikke er riktig vel bevart.

DE TO STORE: Komikkens konge møtte USAs president til en prat om humor, biler - og statslederes galskap. Foto: Comedians in cars getting coffe
DE TO STORE: Komikkens konge møtte USAs president til en prat om humor, biler - og statslederes galskap. Foto: Comedians in cars getting coffe Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Barack Obama er ferskeste gjest i Jerry Seinfelds nettserie «Comedians in cars getting coffee».

Den amerikanske presidenten er muligens ikke kjent som en moromann, og er første politiker som gjester Seinfeld i serien, men komikeren gjør som seg hør og bør et hederlig unntak for verdens mektigste mann.

Serien kretser rundt et relativt enkelt konsept: Seinfeld plukker opp et kjent fjes i et nytt dollarglis av en bil, og de to suser avgårde for å kjøpe en kopp kaffe. Underveis går praten om livets og komikkens underfundigheter. 

Klin kokos Obama - som Seinfeld hentet på Det ovale kontor i 1600 Pennsynvania Avenue - fortalte da lettbeint om andelen statsledere han har møtt som er gått fra forstanden.

- En ganske betydelig prosentandel av verdens ledere er gale, sier USAs 44. president.

Seinfeld følger opp og spør om det er slik at Obama møter statsledere, sier hei, ser dem i øynene og plutselig innser at «åja, her er det ingen hjemme, gitt»:

- Ja, ja, svarer Obama bekreftende og nikker.

- Makt er som gift Selv om presidenten tidligere har vist lovende tendenser som humorist, blant annet under talen sin ved korrespondentmiddagen tidligere i år, er intervjuet med Seinfeld ingen sketsj. De to snakker alvorlig om alt fra sport til barbering - selvsagt med en Seinfeld-esque letthet i bånn. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer