INGEN KNIVER I KRYSS: Andras Viestads lavterskelkostholdstips er at folk skal prøve å lage sin egen mat.  Foto: Christian Roth Christensen
INGEN KNIVER I KRYSS: Andras Viestads lavterskelkostholdstips er at folk skal prøve å lage sin egen mat. Foto: Christian Roth ChristensenVis mer

- Mange ble glade for at jeg sa fra, selv om jeg også har fått kjeft

Andreas Viestad om klinsjen med Kjetil Rolness.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

- Halla, Andreas! Hvordan er været på Geitmyra matkultursenter for barn? Hva er det egentlig dere koker opp der borte? Ikke mango lassi og brissel, regner jeg med?

- Nå er det sommerskole, så da er det full fart med spiselig naturfag. I dag skal ungene grille makrell og lage sin egen kreost med yoghurt som de først har laget og så hengt. Og de lærer om blomster og bier. Helt bokstavelig talt! Vi har to bifolk nede på skolehagene. Livet er søtt.

- Hvordan står det EGENTLIG til på matfronten her i pottitlandet sånn i forhold til kontinentet?

Begynner vi å komme oss eller er nisselua for langt nede i øya på oss?

- Noe av det mest spennende i verden skjer i Norden akkurat nå. Jeg spiste nettopp årets beste rett på restauranten Måltid i Kristiansand. I Kristiansand, midt i snadderloffbeltet! Da er det virkelig håp.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn