Mange kjøper Turboneger-skandaler

Håkon Moslets bandbiografi gjør et tigersprang på Boklista.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Anne B. Ragde og Unni Lindell samarbeidsbok «To fruer i en smekk rir igjen» er den eneste nye tittelen på lista for skjønnlitteratur i uke 43, der den traver inn på tiendeplass.

Samtidig sklir Lindells roman «Honningfellen» ned til sisteplass på lista, mens Ragdes «Ligge i grønne enger» stadig holder koken på andreplass.

Gerd-Liv Valla «Prosessen» går rett i tet på Boklista for generell litteratur, etter at opplaget, som allerede meldt, er økt fra 20 000 til 30 000 eksemplarer.

Håkon Moslets mytebekreftende bandbiografi «TRBNGR. Sagen om deminfolket» klatrer samtidig fra siste- til andreplass på lista.

Om det har noen musikalsk sammenheng vites ikke, men samtidig gjør boka «1001 album du må høre før du dør» signert Robert Dimery ny inntreden med en fjerdeplass på lista.

Salgsstatistikk er hentet fra følgende bedrifter: Ark Bokhandel (86 butikker), Libris (100 av 136 butikker), Notabene (124 butikker), Norli (68 butikker), Fri Bokhandel (19 av 147 butikker), Tanum Karl Johan, og Haugen Bok. Bokdata fra Den norske Bokdatabasen AS.

LES OGSÅ:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer