- Mange sier at Emma er tøff som tør å vise fram hverdagen sin på tv

«Født i feil kropp»-Emma og familien hylles etter tv-debut.

TAKKES FOR ÅPENHETEN: Emma Ellingsen deler sin historie om hvordan hun gikk fra å være Tobias til Emma, i TV 2-dokumentaren «Født i feil kropp» som hadde premiere i går.  Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
TAKKES FOR ÅPENHETEN: Emma Ellingsen deler sin historie om hvordan hun gikk fra å være Tobias til Emma, i TV 2-dokumentaren «Født i feil kropp» som hadde premiere i går. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 638 000 seere så første episode av den mye omtalte TV 2-dokumentaren «Født i feil kropp» som hadde premiere mandag kveld. Det er høye seertall for en dokumentarserie.  

Med en andel på 41 prosent, ga serien — sammen med «Idol»-premieren som hadde 495 000 seere — TV 2 en god start på høstsesongen.

- Helt fantastisk Dagbladets reportasje på lørdag om Emma Ellingsen (12) som ble født som Tobias, er også blitt spesielt mye lest og delt på Facebook.   - I helga var det vilt, ja, det tok helt av. Det var nesten ikke til å tro hvor mange som delte saken vår på Facebook. Vi har utelukket fått positiv respons på reportasjen i Dagbladet og på programmet, fra alt fra venner og kollegaer på jobben, til bekjente og folk på gata, forteller Tina Ellingsen, som er moren til Emma.     Født som Tobias Emma er tvilling med Truls (12). Hun er født som biologisk gutt og het Tobias. Truls har alltid vært mye større og kraftigere. Tvillingene var fra første stund veldig forskjellige.   12-åringen, som straks fyller 13 år, forteller at hun helt siden toårsalderen har følt seg som ei jente, likt typiske jenteting og hatt mange venninner. I tre år har hun vært Emma.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer