Du leser nå Dagbladet Pluss

Mange vil la seg underholde av Jan-Erik Fjell denne gangen også

Men vi blir ikke så godt kjent med kokainkongen hans.

FREDRIKSTADKRIM:  Jan Erik Fjell er ute med ny krim. Foto: JURITZEN
FREDRIKSTADKRIM: Jan Erik Fjell er ute med ny krim. Foto: JURITZENVis mer

ANMELDELSE: Jan-Erik Fjells hittil største meritt som forfatter er også hans første. I 2010 vant han Bokhandlerprisen for sin debutkrim «Tysteren», og dette bruker forlaget fortsatt som salgsfremmende tiltak.

Blurben på denne høstens bok er at Fjell er «tidenes yngste vinner» av denne prisen. For hva det er verdt. [faktaboks=, right, six]Men Fjell har også solgt en kvart million bøker, eller de er trykket i et så stort opplag, og han befinner seg i den priviligerte posisjon at han har mange trofaste lesere allerede tidlig i forfatterskapet. Jeg tipper mange av dem vil finne underholdning også i høstens utgivelse.  

Tilbake til Kripos

Den ukonvensjonelle og i overkant tørrvittige Kripos-etterforskeren Anton Brekke blir tatt inn i varmen igjen etter en periode som patruljerende konstabel i Fredrikstad. Årsaken er at Oscar Fiva, en av Oslos største kokainpushere, blir løslatt fra fengsel for et drap han har sittet inne for i åtte år.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.