Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Mange vil lese «Nynnes dagbok»

Her er bøkene som selger best akkurat nå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Lotte Thorsen (39) og Henriette Lind (40) har sammen skrevet danskenes svar på Bridget Jones\' dagbok.

De har hatt det moro. Og tjent godt med penger: «Nynnes dagbok» har blitt en bestselger i Danmark, fenomenet har blitt film, fakttisk en av dansk filmhistories mest innbringende, og bøkene har blitt oversatt til flere språk. Dessuten er en tv-serie under arbeid.

Også i Norge har bøkene nådd bestselgerlistene.

Denne uka gjør «Nynnes dagbok 2» entré på lista over de mest solgte skjønnlitterære titlene, mens eneren fortsatt er blant de fem mest solgte paperbackene, etter .

Her er Boklista for uke 35:

Bokmandag:
Hver mandag trykker Dagbladet bokanmeldelser, intervjuer og Boklista. Anmeldelsene og Boklista legges ut på nettet.

Hver torsdag sender Dagbladet ut nyhetsbrevet Kulturavisa, hver mandag kommer Litteraturavisa. Nyhetsbrevene inneholder nyheter fra inn- og utland, og er helt gratis. Meld deg på:

BEGYNTE SOM EN SPALTE:
Forfatterne Lotte Thorsen (t.v.) og Henriette Lind står bak den danske suksessen «Nynnes dagbok», som begynte som en fiktiv spalte i Politiken, der begge er journalister. Foto: KRISTIN SVORTE
BEGYNTE SOM EN SPALTE: Forfatterne Lotte Thorsen (t.v.) og Henriette Lind står bak den danske suksessen «Nynnes dagbok», som begynte som en fiktiv spalte i Politiken, der begge er journalister. Foto: KRISTIN SVORTE Vis mer