Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Manitoba

Beta Band møter My Bloody Valentine.

CD: Her er en Quart-klar eventyrblanding du ikke vil gå glipp av. Under navnet Manitoba skaper Dan Snaith - en London-basert kanadier av roteromsskolen - en deilig krysning av My Bloody Valentine og Beta Band, med litt Flaming Lips- og Mercury Rev-dryss på toppen.

Støy, samples, knitrende beats, «vanlige» instrumenter og glidende, lett psykedeliske melodilinjer krasjer mot hverandre på så styggvakkert vis at det vil tilfredsstille alt fra klubbhoder via sofabaserte elektronikaentusiaster til minst to generasjoner med indierockentusiaster.

«Up In Flames» er utfordrende lytting med sitt oppkuttede og dekonstruksjonistiske lydbilde, men det er et album med en sugende tiltrekningskraft og et sonisk farge-spill som forundrer og fjetrer mer og mer etter hver gjennomlytting. Når du omsider bryter gjennom Manitobas lydmur, føles det som en av årets beste plater.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media