Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Manko på «Grand Theft Auto»

I morgen kommer det nye GTA-spillet. Ikke alle vil få kjøpt det.

 • Se bilder fra spillet
 • Spillblogg
 • Alt om spill!
 • Diskuter spill

  (Dagbladet.no): I morgen er det festdag for alle spillinteresserte. Da kommer nemlig den nyeste installasjon i «Grand Theft Auto»-serien i hyllene, med undertittelen «San Andreas».

  Spillet er allerede forhåndssolgt i svært store mengder. Faktisk er det solgt så mange kopier av spillet før lansering, at etterspørselen overgår tilbudet med stor margin.

  Det betyr at selv de som allerede har bestilt spillet, ikke kan regne med å få kjøpt det i morgen.

  De som ikke har forhåndsbestilt spillet, kan derfor få seg en solid overraskelse når de stopper innom spillbutikken i morgen, i håp om å plukke opp «GTA: San Andreas».

  Helgen kan vise seg å bli en litt annen enn forventet for disse.

  I Dagbladet.nos spillblogg har Jon Cato Lorentzen skrevet om hva som pågår i spillbutikkene i dag - og hva vi kan forvente oss i morgen.

  Les bloggen hans her.

<B>VOLDELIG:</B> «Grand Theft Auto: San Andreas» er ikke for alle - spillet har fått 18-årsgrense. Men selv de som er gamle nok er ikke sikret en kopi av spillet i morgen. Til det er etterspørselen for stor.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media