Mann (40) døde på Snoop Dogg-konsert i København

- En kombinasjon av alkohol og andre udefinerte rusmidler.

SPILTE KONSERT:  Snoop Dogg, også kjent som Snoop Lion, spilte konsert i Danmark i går. Her fra Hovefestivalen i 2002. Foto:


Anders Grønneberg/ Dagbladet
SPILTE KONSERT: Snoop Dogg, også kjent som Snoop Lion, spilte konsert i Danmark i går. Her fra Hovefestivalen i 2002. Foto: Anders Grønneberg/ Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En 40 år gammel dansk mann døde under en Snoop Dogg-konsert i Danmark i går, skriver avisa BT.

Den kjente rapperen holdt konsert på Tivoli i København foran 32 700 publikummere, da mannen skal ha fått hjertestopp og falt om i publikumsmengden.

Alkohol og rus En ambulanse kom raskt til stedet, men mannens liv sto ikke til å redde, opplyser Henrik Stormer, vaktsjef ved Københavns Politi, til den danske avisa.

Politiet gir ingen opplysninger om hvor i landet mannen kommer fra, men ifølge Stormer skal en kombinasjon av alkohol og andre udefinerte rusmidler være årsaken til hjertestansen.

Norges-besøk Snoop Dogg har spilt flere konserter i Norge, senest i Stavanger nå i mai. I fjor sommer holdt han konsert i Oslo Spektrum og inviterte til intimkonsert ute på Nesodden samme kveld.

Før det var det imidlertid en liten stund siden sist, fordi rapperen ble utestengt fra Norge i to år, fra 2012 til 2014.

I juni 2012 ble han nemlig stoppet i tollen på Kjevik lufthavn i Kristiansand på vei til Hovefestivalen i Arendal med åtte gram marihuana på seg.

I tillegg fant tollvesenet valuta til en verdi av 227.000 kroner i artistens bagasje, som førte til at UDI fattet et utvisningsvedtak for artisten.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer